Μάρα Δαρμουσλή: Το δώρο που της έκανε ο 6 μηνών γιος της για την ονομαστική της εορτή

Το πιο όμορφο δώρο για τα γενέθλιά της δέχτηκε η Μάρα Δαρμουσλή από τον μόλις 6 μηνών γιο της. Το μοντέλο και ηθοποιός έχει γενέθλια σήμερα, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και ο μικρός της γιος, φρόντισε να την γεμίσει χαρά και να της κάνει το πιο όμορφο δώρο μια μέρα πριν.

Αυτό δεν είναι άλλο από ένα αυθόρμητο φιλί το οποίο συγκίνησε τη Μάρα Δαρμουσλή η οποία θέλησε να μοιραστεί τη χαρά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Χρόνια μου πολλά και το πρώτο μου δώρο το πήρα την παραμονή..τι κι αν με το αριστερό σου χέρι μου τραβάς το μάγουλο μπήγοντας τα νυχάκια σου στο πρόσωπό μου,στο αριστερό μου μάγουλο με σφίγγεις και με τα χειλάκια σου μου δίνεις το πρώτο αυθόρμητο ρουφηχτό φιλί..κι εγώ σ’ αγαπώ κι ας μου το πες χωρίς λόγια..

Και ναι κλαίω από ευτυχία και αγάπη μικρό μου χαμογελαστό πλασματάκι!

Τόσο υπέροχη έκπληξη έχω να ζήσω από τότε που ο αδελφός σου με παραπλάνησε για να μου κάνουν το καλύτερο πάρτι-έκπληξη στην παραλία,ήταν δεν ήταν 5 χρονών,ακόμα φυλάω ένα βότσαλο από το μέρος…Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Και του χρόνου!» έγραψε η Μάρα Δαρμουσλή.

Read More

And More