Μάρα Δαρμουσλή – Βασίλης Τσατσάκης: Οι ευτυχισμένες στιγμές στο εστιατόριό τους στην Νέα Σμύρνη που κάηκε ολοσχερώς

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 24/4, το ιταλικό εστιατόριο Ristorante Cavaliere στην Νέα Σμύρνη δέχθηκε εμπρηστική επίθεση με συνέπεια να καεί ολοσχερώς. 

Ο καταξιωμένος σεφ Βασίλης Τσατσάκης, σύζυγος της Μάρας Δαρμουσλή διέθετε ποσοστό του καταστήματος ενώ ήταν και ο υπεύθυνος της κουζίνας. Οι δυο τους μαζί με τους υπόλοιπους συνδιοκτήτες δημιούργησαν πριν έναν χρόνο με αγάπη και κέφι ένα εστιατόριο, το οποίο είχε καταφέρει να καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία της ιταλικής κουζίνας στην περιοχή.

Όταν άνοιξε το μαγαζί, η Μάρα Δαρμουσλή ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της – το πρώτο με τον σύζυγό της, Βασίλη Τσατσάκη – και λίγο αργότερα έγινε το στέκι της μαζί με τον νεογέννητο γιο της.

Η γνωστή ηθοποιός σχεδόν καθημερινά επισκεπτόταν το εστιατόριο του συζύγου της και τον στήριζε στο έπακρο. Όταν γεννήθηκε ο γιος τους δεν ήταν λίγες οι φορές που τον έπαιρνε στο μαγαζί για να δει τον μπαμπά του εν ώρα εργασίας. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

Τα πρώτα γενέθλια του γιου τους

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Darmousli (@maradarmousli)

 

Γιορτές και γενέθλια στο αγαπημένο τους μαγαζί

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@vassilistsatsakis)

Παράλληλα, το εστιατόριο στην Νέα Σμύρνη υπήρξε πόλος για πολλούς εκπρόσωπους της εγχώριας showbiz και καθημερινά αρκετοί celebrities γεύονταν τις υπέροχες ιταλικές νοστιμιές δια χειρός του Βασίλη Τσατσάκη και άλλων ταλαντούχων σεφ.

Το TLIFE επικοινώνησε με την Μάρα Δαρμουσλή μετά τη φωτιά στο κατάστημα εστίασης του συζύγου της, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να κάνει περαιτέρω δηλώσεις για το δυσάρεστο αυτό συμβάν.

Read More

And More