Μάρα Ζαχαρέα: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές διακοπές της στην Πάρο! [pics]

Μετά από ένα δύσκολο χειμώνα με πολλά θέματα επικαιρότητας και έντονες εξελίξεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η Μάρα Ζαχαρέα αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό του κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του Star και έφυγε για διακοπές ανανεώνοντας το ραντεβού της για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ανκοργούμαν του Κεντρικού Δελτίου του Star για μια ακόμη χρονιά βρέθηκε στην όμορφη Πάρο με τον σύζυγό της Θοδωρή Ρουσόπουλο και τα αγαπημένα της πρόσωπα και απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα από το όμορφο νησί των Κυκλάδων.

Η ίδια, μάλιστα, συναντήθηκε στο νησί με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που περνά επίσης τις διακοπές της στην Πάρο με τον Θέμη Σοφό και τα παιδιά τους, αλλά και την Τίνα Μεσσαροπούλου. Οι τρεις τους πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό και ανέβασαν τη φωτογραφία στα social media, γράφοντας χαρακτηριστικά πως έγινε η καθιερωμένη συνάντηση στο νησί. Και λίγα λεπτά μετά, στην παρέα τους προστέθηκε και ο γιος της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Μια μέρα πριν, όμως, και η Μάρα Ζαχαρέα ανέβασε στο Instagram της μια φωτογραφία αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Τι ωραία να είναι οκτώ το βράδυ και αντί να είμαι στούντιο να απολαμβάνω μαγευτικά χρώματα. Ελπίζω να περνάτε τέλεια με τους αγαπημένους σας. Καλή βδομάδα!».

Και φυσικά οι διακοπές της τώρα ξεκίνησαν!

Read More

And More