Μάρα Ζαχαρέα: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον γιο της Βασίλη Ρουσόπουλο! [pics]

Βραδινή έξοδο με συνοδό τον κούκλο γιο της έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Μάρα Ζαχαρέα. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων στο Star βρέθηκε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία που ήταν αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της Βασίλη Ρουσόπουλο.

Ο 22χρονος Βασίλης  που τελείωσε ως αριστούχος το κολλέγιο Αθηνών και είναι φοιτητής Πανεπιστημίου στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών έκανε μια από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις με την μητέρα του και φυσικά τράβηξε πάνω του τα φωτογραφικά φλας.

Βασίλης Ρουσόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Μάρα Ζαχαρέα

Η Μάρα Ζαχαρέα με τον γιο της Βασίλη!
Λίγα λόγια για την συγκινητική εκδήλωση στο Ηρώδειο:

«Ποιος τη ζωή μου», «Παραπονεμένα λόγια», «Τα λόγια και τα χρόνια», «Οι ελεύθεροι και ωραίοι», «Η διαθήκη», «Σ’ αυτή τη γειτονιά», «Μαλαματένια λόγια», «Στα χρόνια της υπομονής», «Στων Αγγέλων τα μπουζούκια», «Δεν είμαι άλλος», «Άλλος για Χίο τράβηξε», «Δρόμοι του Βερολίνου», «Η επιστολή», «Είν’ αρρώστια τα τραγούδια»…

Μόνο κάποια από τα 400 και πλέον τραγούδια σε στίχους του Μάνου Ελευθερίου, που πλημμύρισαν το Ηρώδειο στο αφιέρωμα στη μνήμη του δημιουργού, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 22 Ιουλίου, μια μέρα πριν τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Τα έσοδα της συναυλίας θα δοθούν στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοίξει η κυβέρνηση στην Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη, ειδικά όταν κρατήθηκε ενός λεπτού σιγής για τα θύματα των πυρκαγιών, αλλά και αργότερα, όταν οι καλλιτέχνες Γιώργος Ανδρέου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλης Λιδάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιχάλης Μυτακίδης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ασπασία Στρατηγού, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη, Λάκης Χαλκιάς, υπό τους ήχους πολυμελούς ορχήστρας, ερμήνευσαν αξέχαστες δημιουργίες του σπουδαίου στιχουργού.

Φωτογραφίες: NDP

 

 

Read More

And More