Μαρέβα Μητσοτάκη: Christmas lunch στην καρδιά της Αθήνας για τις κυρίες της ΝΔ! [pics]

Ένα ξεχωριστό γεύμα στην καρδιά της Αθήνας παρέθεσε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα. Η πρώτη κυρία της Ελλάδας οργάνωσε το καθιερωμένο Christmas lunch (η παράδοση ξεκίνησε από πέρσι όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν ήταν ακόμη πρωθυπουργός της χώρας) σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας και υποδέχτηκε όλες τις συζύγους των υπουργών και των ηγετικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Ανάμεσά τους ήταν η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια, Τζένη Μπαλατσινού, η γνωστή δημοσιογράφος και σύζυγος του Θοδωρή Ρουσόπουλου Μάρα Ζαχαρέα, η σύζυγος του Θοδωρή Ζαγοράκη Ιωάννα Λίλη, η Νατάσα Παζαΐτη Καραμανλή, η σύζυγος του Σίμου Κεδίκογλου, Ελισάβετ Κατσαμάκη, η σύζυγος του πρώην υπουργού και βουλευτή Ροδόπης, Ευρυπίδη Στυλιανίδη, Γιούλη Παπαχρήστου, η σύζυγος του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Ειρήνη Σκρέκα, η Βασιλική Πέτσα του κυβερνητικού εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα, η σύζυγος του Ανδρέα Κουτσούμπα, Φούλα και η σύντροφος του βουλευτή Ανδρέα Πάτση, Βίκυ Παπαλουκά.

Το «Mareva’s lunch» πραγματοποιήθηκε στο Metropolis Roof Garden και η Μαρέβα Μητσοτάκη ως σωστή οικοδέσποινα πέρασε από όλα τα τραπέζια και μίλησε με τις επώνυμες κυρίες. Το γεύμα, μάλιστα, ήταν σε χριστουγεννιάτικο mood και είχε ψάρι και εκλεκτά χριστουγεννιάτικα γλυκά.

«Μια ζέστη σύναξη για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Ευχαριστώ παρά πολύ για την τιμή που μου κάνατε!», έγραψε η Μαρέβα Μητσοτάκη και ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram.

Εκλεκτές παρουσίες στο Christmas lunch της Μαρέβας Μητσοτάκη!

Read More

And More