Μαρέβα Μητσοτάκη: Η μικρή Μαρία που την συγκίνησε στο ελληνικό σχολείο

Μαρέβα Μητσοτάκη: Η μικρή Μαρία που την συγκίνησε στο ελληνικό σχολείο | tlife.gr

Σε ελληνικό σχολείο στη Νέα Υόρκη βρέθηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη. Συγκεκριμενα η  σύζυγος του πρωθυπουργού βρέθηκε στο δημοτικό σχολείο της Αγίας Αικατερίνης στην Αστόρια και το «Ουίλιαμ Σπυρόπουλος» της κοινότητας Αγίου Νικολάου στο Φλάσινγκ, όπου την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Ελπιδοφόρος.

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη γνωρίζεται από παλιά με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής και μάλιστα πρόσφατα είχε βρεθεί στην ενθρόνισή του.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής παρουσίασε στην κα Μητσοτάκη μερικά από τα παιδιά του σχολείου, τα οποία της προσέφεραν ανθοδέσμη και άλλα δώρα. Ανάμεσα στα παιδιά και ένα γλυκύτατο κοριτσάκι με κόκκινα γυαλιά, η μικρή Μαρία. Το τρακ του μικρού παιδιού φαινόταν και όταν όλοι της ζήτησαν να μιλήσει στη Μαρέβα Μητσοτάκη, της είπε «σ’ αγαπώ πολύ», με την σύζυγό του πρωθυπουργού να της προσφέρει μια αγκαλιά.

Στο Δημοτικό σχολείο της Αγίας Αικατερίνης τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο Επίσκοπος Μηδείας, Απόστολος Κουφαλλάκης, η υποδιευθύντρια, Μπέτσυ Σιδέρη, ο γενικός πρόξενος Νέας Υόρκης, Δρ. Κωνσταντίνος Κούτρας και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής, Νίκος Ανδριώτης.

Οι μικροί μαθητές την υποδέχθηκαν με μια ανθοδέσμη και ένα πανό που έγραφε: «Το Δημοτικό σχολείο Αγίου Δημητρίου καλωσορίζει την Πρώτη Κυρία της Ελλάδας κ. Μαρέβα Μητσοτάκη». Εκείνη, φίλησε τα παιδιά ζήτησε μια φωτογραφία με το πανό για να το βάλει στο γραφείο της και να τους θυμάται, όπως είπε.

Πηγή Newsit.gr

READ more