Μαρέβα Μητσοτάκη: Η συνιδρύτρια του Zeus + Dione, Δήμητρα Κολοτούρα, μιλάει για την αποχώρησή της από την εταιρεία ρούχων!

Το περασμένο καλοκαίρι έγινε γνωστή η είδηση πως η Μαρέβα Μητσοτάκη αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία ρούχων που δημιούργησε μαζί με την καλή της φίλη, Δήμητρα Κολοτούρα. H Μαρέβα πήρε αυτή τη μεγάλη απόφαση, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που έχει ως σύζυγος του πρωθυπουργού και σίγουρα δεν ήταν και μια εύκολη αλλαγή για την ίδια, καθώς λάτρευε αυτή την εταιρεία, που δημιούργησε με αγάπη και όρεξη το 2012.

Το πρωί της Πέμπτης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πήρε συνέντευξη με την Πρόεδρο της Zeus + Dione, Δήμητρα Κολοτούρα, με αφορμή το forum “I am remarkable”.

Η επικεφαλής της εταιρείας μόδας μίλησε στο Happy Day για την απόφαση της Μαρέβας Μητσοτάκη να αποχωρήσει: “Εδώ έχουμε μια μεγάλη αντίφαση. Ενώ λέγαμε προηγουμένως πως οι γυναίκες μπορούν να συνδυάζουν πολλά πράγματα, δυστυχώς βιώνω το γεγονός ότι μερικές φορές δεν γίνεται. Η Μαρέβα, η συνέταιρός μου και φίλη μου, εκδιώχθηκε πιο πολύ από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα έχουμε παρατηρήσει τα ιστορικά τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Είναι άδικο, γιατί μια γυναίκα ενός πολιτικού να μη μπορεί να έχει καριέρα, να μη μπορεί να δράσει επιχειρηματικά; Μετά από ένα σημείο δημιούργησε δυσκολίες και ήταν αναπόφευκτο να αποχωρήσει και να ασχοληθεί με άλλα πράγματα. Δεν λείπει η ψυχή της από εδώ…”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More