Μαρέβα Μητσοτάκη: Καθάρισε τις παραλίες της Τήνου μαζί με άλλους εθελοντές! [pic]

Την Τήνο επέλεξε για να περάσει το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Μαρέβα Μητσοτάκη, αφού εκεί βρίσκεται η εξοχική κατοικία που έχει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Μπορεί να διανύουμε προεκλογική περίοδο, το άγχος να είναι μεγάλο και οι υποχρεώσεις πολλές, όμως δύο μέρες ξεκούρασης είναι απαραίτητες. Η Τήνος αποτελεί το ησυχαστήριο της Μαρέβας Μητσοτάκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη και γι’ αυτό την επιλέγουν ξανά και ξανά.

Ωστόσο, αυτή τη φορά, η σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να συνδυάσει τις ολιγοήμερες διακοπές με δουλειά. Ειδικότερα, η ίδια μαζί με άλλους εθελοντές καθάρισαν τις όμορφες παραλίες του νησιού από τα πλαστικά. Μπορεί να χρειάστηκαν αρκετές ώρες, όμως το αποτέλεσμα αντάμειψε όλους εκείνους που συνέβαλαν σε αυτό το σπουδαίο έργο. Πλέον, οι καταγάλανες και αμμώδεις παραλίες της Τήνου είναι έτοιμες να υποδεχθούν τον τουρισμού.

Την αποκάλυψη έκανε η Μαρέβα Μητσοτάκη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Σήμερα, μαζί με τους εθελοντές μας καθαρίσαμε τις όμορφες παραλίες της Τήνου από τα πλαστικά!”, έγραψε χαρακτηριστικά κάτω από την ομαδική φωτογραφία τους.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη έχει οικολογική συνείδηση και αυτή είναι η απόδειξη!

Read More

And More