Μαρέβα Μητσοτάκη: Με κομμάτι Zeus & Dion στο προεδρικό δείπνο και το δώρο στην Μπριζίτ Τρονιέ [pics]

Η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν λείπει ποτέ από το πλευρό του συζύγου της και ειδικά σε σημαντικές βραδιές. Έτσι, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το δείπνο που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο Προεδρικό Μέγαρο. Η παρουσία της ήταν διακριτική, όπως πάντα, στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά άκρως εντυπωσιακή με το look που επέλεξε.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις φωτογραφίες από το προεδρικό δείπνο

Με αφορμή την επίσκεψη της Μπριζιτ Τρονιέ στην Ελλάδα η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη ετοίμασε ένα ξεχωριστό δώρο αποκλειστικά για εκείνη. Πρόκειται για ένα κομμάτι της προσωπικής της συλλογής Zeus & Dion, που λατρεύουν οι celebrities.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη, που βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτές τις μέρες στη Νέα Υόρκη – με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας – γύρισε άμεσα στην Ελλάδα για να βρεθεί στην δεξίωση. Ωστόσο, το δώρο για την Τρονιέ το είχε επιλέξει εδώ και λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, στο ατελιέ της επικράτησε πυρετός προετοιμασιών για το δώρο – έκπληξη, αλλά και για το επίσημο ένδυμα της συλλογής Zeus & Dion, που επέλεξε να φορέσει η ίδια η Μαρέβα στη συνάντηση με τον Μακρόν και την Τρονιέ.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More