Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι κυρίες της κοσμικής Αθήνας στην πασχαλινή παρουσίασή της! [pics]

Η Μαρέβα Μητσοτάκη τα τελευταία χρόνια έχει μπει για τα καλά στο χώρο της μόδας και μαζί με την Μιμίκα Κολοτούρα έχουν δημιουργήσει τη δική τους συλλογή ρούχων. Η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άντρα της και να τον στηρίζει στην πολιτική του πορεία, όμως η επιτυχία της είναι αποκλειστικά και μόνο δικό της κατόρθωμα.

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα, μάλιστα, η Μαρέβα Μητσοτάκη σχεδίασε και παρουσίασε μια μοναδική συλλογή πασχαλινών αυγών και κοσμημάτων ενώνοντας το design με τη μόδα, δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το «ραντεβού» δόθηκε στο GB Corner, του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα, όπου και παρουσιάστηκαν τα πασχαλινά αυγά για το φετινό Πάσχα.

Δες φωτογραφίες:

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Μιμίκα Κολοτούρα

Η Αγγελική Γκούσκου, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η Ξένια Καζόλη

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και η Ιλεάννα Μακρή

Πλήθος κόσμου είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει τη νέα συλλογή Easter Eggs 2019 και συνομιλήσει με τις co-founders της, Μαρέβα Μητσοτάκη και Mιμίκα Κολοτούρα. Πηγή έμπνευσης της συλλογής είναι η Άνοιξη, η ομορφιά της ζωής και το κάλλος της φύσης υπό το πρίσμα της αισιοδοξίας και ευδιαθεσίας.

Η Μιμίκα Κολοτούρα και η Ειρήνη Νικολοπούλου

Η Ζανέτ Καλαντζάκου και η Mιμίκα Κολοτούρα

Mαρίλια Βαζαίου

Όσο για την Μαρέβα Μητσοτάκη; Σε όλα τα κομμάτια της συλλογής της προσπαθεί να κρατά ένα κομψό και κλασσικό ύφος και να αντλεί φυσικά έμπνευση από την Ελλάδα.

Read More

And More