Mαρέβα Μητσοτάκη: Σε ποιον Έλληνα καλλιτέχνη, έδωσε συγχαρητήρια; [pic]

Μια μοναδική μουσική απόλαυση, έζησαν όσοι βρέθηκαν χθες στο Μέγαρο Μουσικής και παρακολούθησαν την Καμεράτα του Κωστή Μαραβέγια! Ανάμεσα στους θεατές και η Μαρέβα Μητσοτάκη η οποία ενθουσιάστηκε από την παράσταση του Κωστή και των συνεργατών του! Αμέσως μετά την παράσταση η σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τους συντελεστές πάνω στη σκηνή δίνοντας στον Κωστή Μαραβέγια συγχαρητήρια για την παράσταση!

“Ο @maraveyas και η Καμεράτα μας παρέσυραν με την μουσική τους σ ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο. Εξαιρετικοί. Συγχαρητήρια!!! #μουσική” έγραψε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

Ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τραγούδια και μουσικές για το θέατρο και τον κινηματογράφο του πολυαγαπημένου και πολυδιάστατου Κωστή Μαραβέγια. Από τον Αριστοφάνη έως τον Μολιέρο, από την Επίδαυρο και το Εθνικό Θέατρο, ως το Θέατρο του Νέου Κόσμου και το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, ο Μαραβέγιας γράφει μουσική και για την κωμωδία και για το δράμα και για τους μεγάλους και για τους μικρούς: Λυσιστράτη, Εκκλησιάζουσες, Φιλάργυρος, αλλά και Το κορίτσι του λύκου, Monaksxà, Aneraida και το παιδικό Φωτεινό δωμάτιο. Μια βραδιά ανεπανάληπτη με τραγουδιστές-έκπληξη, και τους Μουσικούς της Καμεράτας!

Τραγουδούν: Κωστής Μαραβέγιας, Νάντια Κοντογεώργη,
Δήμητρα Σελεμίδου, Ίαν Στρατής

Μουσικοί της Καμεράτας-Ορχήστρας των Φίλων της Μουσικής
Μουσική διεύθυνση, ενορχήστρωση: Πάνος Βλάχος

Read More

And More