Μαρέβα Μητσοτάκη: Στη Νέα Υόρκη για την ενθρόνιση του Αρχιεπίσκοπου Αμερικής! Φωτογραφίες

Η Μαρέβα Μητσοτάκη άφησε για λίγο τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες για να βρεθεί το Σαββατοκύριακο στην Νέα Υόρκη προκειμένου να παραστεί στην ενθρόνιση που έγινε στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στο Μανχάταν. Η σύζυγος του προέδρου της Ν.Δ εκπροσώπησε τον σύζυγό της Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και η ίδια η Μαρέβα έχει μια ιδιαίτερη σχέση φιλίας και εκτίμησης με τον νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο.

Μετά το τέλος της λαμπρής τελετής, η Μαρέβα Μητσοτάκη, μοιράστηκε μαζί μας τις φωτογραφίες με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο, λίγο μετά την ενθρόνισή του! “Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για τον ελληνισμό και την ομογένεια στις ΗΠΑ. Είμαστε όλοι δίπλα στο νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο. Οι θερμές ευχές μας τον συνοδεύουν στο δύσκολο έργο που ανέλαβε. Πάντα Άξιος”! έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες  η Μαρέβα δίνοντας τις ολόθερμες ευχές της στον νέο επικεφαλής της ορθόδοξης εκκλησίας της Αμερικής!

Η Μαρέβα Μητσοτάκη είχε βρεθεί στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, όταν ανακοινώθηκε η επιλογή του Αρχιεπίσκοπου Ελπιδοφόρου γράφοντας: “Μια νέα, ελπιδοφόρα ημέρα ξημέρωσε για την Εκκλησία μας στην Αμερική και για την Ομογένειά μας. Το Οικουμενικό μας Πατριαρχείο επέλεξε ως νέο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής έναν κληρικό σπάνιου ήθους και μοναδικών χαρισμάτων.Ο Αμερικής Ελπιδοφόρος έχει το ταλέντο να ενώνει. Και την καρδιά για να αγαπά. Και το όραμα και το σχέδιο για το αύριο. Άξιος”!

Read More

And More