Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμα που έστειλε στη Τζένη Μπαλατσινού λίγο πριν το γάμο της με τον Βασίλη Κικίλια!

Σε λίγες ώρες πλέον η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων, ένα ειδυλλιακό εκκλησάκι που βρίσκεται στο λόφο του Λυκαβηττού.

Ασφαλώς, όλοι αναμένουν να δουν τη νύφη να λάμπει μέσα στο νυφικό που σχεδίασε ειδικά για εκείνη η Μαρέβα Μητσοτάκη. Όπως έχει γίνει γνωστό, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε σ’ αυτή τη σημαντική στιγμή της ζωής της να ντυθεί με μια δημιουργία της εταιρίας Zeus & Dione, η οποία ανήκει στη σύζυγο του Κυριάκου Μητσοτάκη και την Μιμή Κολοτούρα.

Την ώρα, λοιπόν, που όλοι ανυπομονούν για το μυστήριο, η σύζυγος του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Μαρέβα Μητσοτάκη, έστειλε το δικό της μήνυμα στην Τζένη Μπαλατσινού, θέλοντας να την ευχαριστεί για την επιλογή που έκανε και την ευκαιρία που της έδωσε.

Έτσι, σε μία λευκή κάρτα, την οποία η παρουσιάστρια φωτογράφησε και δημοσίευσε στα InstaStories της, έγραψε χαρακτηριστικά: «Αγαπημένη μας Τζένη, σε αυτό το όμορφο βήμα της ζωής σου, η ομάδα της Zeus+Δione σου εύχεται αγάπη, υγεία και ευδαιμονία. Σε ευχαριστούμε που μας άφησε να είμαστε μέρος αυτού του ονείρου. Η ομάδα της Zeus+Δione».

Όπως φαίνεται, οι δύο γυναίκες έχουν έρθει πολύ κοντά και έχουν γίνει καλές φίλες.

Read More

And More