Μαρέβα Μητσοτάκη: Το μήνυμά της σε όλες τις γυναίκες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας! [pic]

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η χθεσινή για όλο τον πλανήτη, καθώς ήταν αφιερωμένη στις γυναίκες! Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, σε ανάμνηση μιας μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε στις 8 Μαρτίου του 1857 από εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη, οι οποίες ζητούσαν καλύτερες συνθήκες εργασίας.

Με αφορμή, λοιπόν, αυτή τη μεγάλη γιορτή, πολλά ήταν τα πρόσωπα της showbiz που θέλησαν να στείλουν το δικό τους δυνατό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες. Μεταξύ αυτών και η Μαρέβα Μητσοτάκη. Πιστή στις αξίες της η σύζυγος του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται πάντα δίπλα στις γυναίκες, τις υποστηρίζει και μέσα από τη δουλειά της φροντίζει για το στιλ τους.

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τις γυναίκες της εταιρίας της Zeus and Dione κατά τη διάρκεια της εργασίας τους και έστειλε το δικό της μήνυμα: “Χρόνια πολλά στις γυναίκες όλου του κόσμου.
Χρόνια Πολλά σ’ εκείνες που με τις πράξεις τους εμπνέουν καθημερινά. Χρόνια πολλά σ’ εκείνες που παλεύουν για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα!”.

Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες!

Read More

And More