Μαργαρίτα Νικολαΐδη για Έκτορα Μποτρίνι: «Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν»

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη το μεσημέρι της Τετάρτης 2/2 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη 

Η περσινή νικήτρια του MasterChef μίλησε για το ριάλιτι και την πορεία της μετά από αυτό, αλλά και για τον Έκτορα Μποτρίνι, στο μαγαζί του οποίου έκανε τα πρώτα της βήματα.

«Αυτό που είμαι, αυτό έδειξα στο παιχνίδι και αυτό φάνηκε στους τηλεθεατές και τον κόσμο. Με πιάνει συγκίνηση όταν τα θυμάμαι. Το έζησα πολύ έντονα, με πολλή μεγάλη χαρά και μου λείπει. Ήταν η τρίτη φορά που δήλωσα συμμετοχή και είπα ότι ήμουν έτοιμη. Πάντα έχεις τον στόχο να κερδίσεις. Είχα αυτόν τον στόχο, ήθελα να κερδίσω, μέσα μου το ένιωθα, αλλά ποτέ δεν το πίστεψα με τα σχόλια που έπαιρνα», είπε αρχικά η Μαργαρίτα Νικολαϊδη.

«Στην αρχή τους φοβούμουν τους κριτές γιατί τους ντρεπόμουν, όσο περνούσε ο καιρός όμως ήμουν καλύτερα. Η μία λέξη μπορεί να σε απογειώσει αλλά μπορεί να σε κάνει και χάλια. Ο αγαπημένος μου κριτής είναι ο Κουτσόπουλος. Έχει χιούμορ, με έκανε να νιώθω πολύ άνετα. Όταν αποχώρησα μού έλεγαν ότι έχω τη δεύτερη ευκαιρία για να μπω στο σπίτι και εγώ έλεγα ότι θέλω να φύγω» πρόσθεσε η νικήτρια του MasterChef.

H Μαργαρίτα Νικολαΐδη αναφέρθηκε και στα πρώτα της βήματα δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι: «Έμαθα να μαγειρεύω δίπλα στον Έκτορα Μποτρίνι. Εκεί τα έμαθα όλα, να στέκομαι σε μια κουζίνα στην οργάνωση. Ήμουν πέντε χρόνια εκεί. Με έστειλαν για πρακτική στον Έκτορα Μποτρίνι. Δεν ήθελα να πάω γιατί τον φοβόμουν, λέω θα αρχίσει να πετάει κατσαρόλες. Μου έλεγαν ότι είναι καλός και θα μάθω πολλά. Πήγα τελικά κι έκατσα πέντε χρόνια».

Read More

And More