Μαργαρίτα Παπανδρέου: Αποκαλύπτει όσα έγιναν όταν έμαθε ότι ο Ανδρέας έχει σχέση με άλλη γυναίκα!

Η πρώην σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου Μαργαρίτα, 95 χρονών σήμερα δίνει μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο Down Town και τον Θανάση Διαμαντόπουλο ενώ φωτογραφίζεται στο σπίτι της στην Κάτω Αλμυρή Κορινθίας.

Η γυναίκα που είχε την τύχη να έχει 3 πρωθυπουργούς στην οικογένειά της, τον πεθερό της, τον σύζυγό της και τον γιο της μίλησα χωρίς φόβο και πάθος για τη ζωή της με τον Ανδρέα Παπανδρέου και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής τους και κυρίως όταν μπήκε μια άλλη γυναίκα στη ζωή του.

Βλέπω μια κορνίζα με την φωτογραφία του Ανδρέα Παπανδρέου στην τραπεζαρία.Συνεπώς τον έχετε συγχωρήσει;

Δεν μου αρέσει η λέξη “συγχώρησα” λες και ο Αντρέας έκανε κάτι εναντίον μου. Η ερωτική έλξη για μια άλλη γυναίκα, απλώς ικανοποιούσε τις ανάγκες του για εκείνη την εποχή.’Ενιωσε πιστεύω ότι χρειαζόταν κάτι καινούργιο στη ζωή του. Είχαμε μακροσκελείς συζητήσεις πριν το χωρισμό αναπολώντας το κοινό μας ταξίδι στη ζωή. Είδα ότι τον βασάνιζε η “ρήξη” μαζί μου.Πρότεινε κάτι σαν προσωρινό διάστημα διάστασης.Εγώ είπα να κοιτάξουμε την πιθανότητα διαζυγίου.Τελικά και αυτό αποφασίσαμε.Αφού έφυγε, διατηρήσαμε μια γραπτή επικοινωνία μέσω της κόρης μας Σοφίας αλλά από ένα σημείο και μετά αποφασίσαμε να συνεχίσει ο καθένας τη ζωή του.

Δεν σταμάτησα να τον αγαπώ ήταν ένα εξαιρετικό ανθρώπινο ον και με βοήθησε στις δικές μου προσπάθειες να πολεμήσω για τα δικαιώματα της γυναίκας και για την ειρήνη στον κόσμο. Δυστυχώς η ζωή δεν βαδίζει πάντα ομαλά”

Διάβασε όλη τη συνέντευξη στο Down Town που κυκλοφορεί

Read More

And More