Μαργαρίτα Παπανδρέου: Η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου μεγάλωσε και ζει μια ευτυχισμένη ζωή στην Κρήτη με τον αγαπημένο της [pics]

Σε μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της βρίσκεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της Άντας Παπαπάνου, που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Κρήτη. Μπορεί η οικογένειά της να αποτελεί μία από τις γνωστότερες οικογένειες που έχουν σημαδέψει την πολιτική σκηνή στη χώρα μας, όμως εκείνη επέλεξε να ακολουθήσει έναν διαφορετικό δρόμο.

Ειδικότερα, η όμορφη Μαργαρίτα είναι πλέον 29 χρονών και μένει μόνιμα στην Κρήτη. Ο αρχικός λόγος για τη μετακόμισή της στο νησί, ήταν οι σπουδές, αφού μετά την αποφοίτησή της από το Imperial College βρέθηκε στην Κρήτη για να κάνει το διδακτορικό της στο Ίδρυµα Τεχνολογίας και Έρευνας, µε αντικείμενο τη Μοριακή Βιολογία. Ωστόσο, εκεί βρήκε και τον έρωτα στο πρόσωπο του Χάρη Καπογιάννη, απόφοιτο της ιατρικής σχολής και αξιόλογο τενίστα. Το ζευγάρι είναι μαζί 5 χρόνια και από το 2016 μένουν κάτω από την ίδια στέγη.

Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί με τον έρωτά τους συνεχώς να δυναμώνει. Ο Χάρης είναι και ένας από τους βασικότερους λόγους που η Μαργαρίτα παρέμεινε στο νησί και ξεκίνησε να εργάζεται. Ο πρώην πρωθυπουργός ταξιδεύει συχνά στη Μεγαλόνησο προκειμένου να δει την πριγκίπισσά του και να περάσουν μαζί λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από τις υποχρεώσεις. Βέβαια, και εκείνη με τη σειρά της, όποτε βρίσκει χρόνο, έρχεται στην πρωτεύουσα, ώστε να δει τους γονείς της αλλά και να επισκεφτεί την πολυαγαπημένη της γιαγιά, Μαργαρίτα Παπανδρέου- Τσαντ.

Το TLIFE βρήκε και σου παρουσιάζει στιγμές της καθημερινότητάς της μέσα από φωτογραφίες:

Read More

And More