Μαργαρίτα Παπανδρέου: Ο έρωτας με τον διάσημο τενίστα Χάρη Καπογιάννη και η συγκατοίκηση!

Είναι full in love και δεν το κρύβει. Η κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου, Μαργαρίτα Παπανδρέου ζει το δικό της ρομαντικό παραμύθι στο πλευρό του αγαπημένου της Χάρη Καπαγιάννη και έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της. Η κούκλα κόρη του πρώην πρωθυπουργού είναι εδώ και 2,5 χρόνια ζευγάρι με τον φοιτητή της Ιατρικής στην Κρήτη και διάσημο Έλληνα τενίστα και εδώ και λίγο καιρό μένουν μαζί.

Το ζευγάρι, αν και ζει ερωτευμένο στο Ηράκλειο Κρήτης, πριν λίγες μέρες ήρθε στην Αθήνα, όπου ο Χάρης συμμετείχε στον αγώνα τένις. Σύμφωνα με το Secret, η εκδήλωση έγινε την περασμένη Κυριακή, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών, όπου ο Χάρης αναδείχθηκε ο καλύτερος Έλληνας τενίστας για το 2016 κάνοντας πολύ περήφανη την σύντροφό του.

Η συγκίνηση μάλιστα, της Μαργαρίτας ήταν μεγάλη. Και μπορεί η κόρη του Γιώργου Παπανδρέου να δηλώνει αντισυμβατική και άνθρωπος χαμηλών τόνων, δεν έκρυψε όμως τη χαρά της με τη διάκριση του καλού της.

Όσο για τα επόμενα σχέδια του ζευγαριού; Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι γονείς της Μαργαρίτας έχουν γνωρίσει τον σύντροφό της και τον συμπαθούν πολύ, αλλά προς το παρόν δεν βιάζονται για γάμο. “Τα σχέδια γάμου δεν είναι σίγουρα στα άμεσα σχέδιά τους”, αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον της οικογένειας.


Read More

And More