Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Νέα δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση για τον γάμο τους

Πρεμιέρα έκανε απόψε, Παρασκευή 17 Μάϊου η παράσταση «REUNION The musical» στο Θέατρο Παλλάς.

H Θέμις Μαρσέλλου, η σκηνοθέτιδα των πιο επιτυχημένων μιούζικαλ στην Ελλάδα, επιστρέφει στο θέατρο Παλλάς με ένα ολοκαίνουριο musical που υπογράφει η ίδια το κείμενο και τη σκηνοθεσία.

Πρωταγωνιστούν μαζί με τα τραγούδια τους οι Μαντώ, Πωλίνα, Σοφία Βόσσου, Κώστας Μπίγαλης, Αργύρης Αγγέλου. Ειδική συμμετοχή Λάκης Παπαδόπουλος. Στο ρόλο του δικηγόρου ο Βασίλης Αξιώτης.

Μαζί τους (με αλφαβητική σειρά): Θοδωρής Γιαννόπουλος, Ντόρα Γκέγκα, Μαρία Κοσμάτου, Γιάννης Λάφης, Πάνος Μαλακός, Μάριος Μαριόλος, Μάντυ Μαστροδούκα, Ιουλίτα Μωσαΐδου, Στέργιος Περτσινίδης, Βαγγέλης Πιτσιλός, Δανάη Τσούμου.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι οι οποίοι έδωσαν το «παρών» στη μουσική παράσταση. Ανάμεσά τους και η Μαρί Κωνσταντάτου με τον σύζυγό της, Γιάννη Κέντ.

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα σε τηλεοπτικές της δηλώσεις, η Μαρί Κωνσταντάτου αποκάλυψε τον γάμο της με τον Γιάννη Κεντ, μια είδηση την οποία κράτησαν για αρκετό διάστημα μακριά από τα media.

Στην πρεμιέρα του «REUNION The musical» βρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Γωγώ Μπρέμπου, η Θέλξη, ο Δημήτρης Γιώτης και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE:

Φωτογραφίες TLIFE/Πέτρος Χόντος

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164