Μαρί Κωνσταντάτου: Πώς είναι σήμερα η ζωή της! Η νέα σχέση και τα βιβλία της!

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρί Κωνσταντάτου στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη ohh la la! και ήταν άκρως αποκαλυπτική. Μετά το διαζύγιο της από τον Μίνωα Κυριακού καθώς και τον ξαφνικό θάνατό του, η ίδια αποφάσισε να ανοίξει την ψυχή της και να μιλήσει πρώτη φορά για όλα.

Όσον αφορά την ”εξαφάνισή” της από τον τηλεοπτικό κόσμο και τις προδοσίες που δέχτηκε, η όμορφη ηθοποιός και συγγραφέας απαντά: «Δεν εξαφανίστηκα, τα media με εξαφάνισαν, οπότε δεν ευθύνομαι εγώ που δεν έχω δώσει συνέντευξη τα τελευταία χρόνια. Εγώ εδώ ήμουν. Είχα φίλους και συνεργάτες οι οποίοι με πρόδωσαν, αλλά είναι κάτι που περίμενα και γνώριζα από την αρχή. Ήξερα πάρα πολύ καλά ότι θα συμβεί αυτό, απλά δεν μπορούσα να το προσδιορίσω χρονικά. Επέλεξαν να φύγουν, αλλά δεν μου λείπουν».

Στη συνέχεια, δεν απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου για τον επί 17 χρόνια σύζυγό της Μίνωα Κυριακού, καθώς επίσης αποκάλυψε πως πλέον βρίσκεται σε μια καινούργια και όμορφη σχέση: «Τι να σου πω για έναν τόσο σημαντικό άνθρωπο που ζήσαμε μαζί 17 ολόκληρα χρόνια χωρίς να συγκινηθώ. Τι να σου πρωτοπώ για τον Μίνωα Κυριακού; Ήταν ένας άνθρωπος που αγάπησα πάρα πολύ και με αγάπησε πάρα πολύ. Το διαζύγιο μας ήταν συναινετικό και όλα αυτά ήταν ιστορίες που κατασκεύασαν κάποιοι, εντελώς πλαστές και πλασματικές. Καθημερινά παλεύω για να μην κάνω flashback. Το ολοκληρώνουμε εδώ γιατί θα μου είναι πολύ δύσκολο. Δεν είμαι μόνη μου, έχω μια πολύ καλή σχέση με ένα φανταστικό άνθρωπο πολύ αξιόλογο».

Στην ερώτηση αν θα ξανά έμπαινε στη διαδικασία ενός γάμου η Μαρί Κωνσταντάτου ανέφερε: «Que será, será», δηλαδή η ζωή συνεχίζεται. Ωστόσο, Η ιδέα να αποκτήσει κάποια στιγμή ένα δικό της παιδί δεν την απασχόλησε ποτέ, όπως παραδέχτηκε.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=KdT-JGZk48Y

Read More

And More