Μαρί Κωνσταντάτου: Πρώτη κοσμική εμφάνιση μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε [pics]

Μαρί Κωνσταντάτου: Πρώτη κοσμική εμφάνιση μετά τη δύσκολη περίοδο που πέρασε [pics] | tlife.gr

Την πρώτη κοσμική εμφάνισή της μετά από καιρό έκανε το βράδυ της Δευτέρας η Μαρί Κωνσταντάτου. Η τελευταία σύζυγος του Μίνωα Κυριακού, μετά τις δύσκολες ώρες που πέρασε με το διαζύγιό της από τον πρόεδρο του Ant1 και το θάνατό του- που την συγκλόνισε παρόλο που είχαν χωρίσει- βρίσκει σιγά σιγά τις ισορροπίες της και χαμογελά ξανά.

Η πρώτη επίσημη εμφάνισή της έγινε στην απονομή του πλατινένιου άλμπουμ του Γιώργου Παπαδόπουλο στη Γλυφάδα. Οι δυο τους συνδέονται με μια φιλία χρόνων και έχουν συνεργαστεί, με την Μαρί να έχει γράψει τους στίχους στην επιτυχία του τραγουδιστή “Όλοι μου λένε” και δεν έλειψε από κοντά του αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της απονομής του.

Μαρί Κωνσταντάτου, Γιώργος Παπαδόπουλος

Χαμογελαστή, ήρεμη και ανανεωμένη, η Μαρί Κωνσταντάτου έδειχνε να έχει αφήσει πίσω τα δύσκολα, αλλά και την άσχημη περίοδο πόνου και απώλειας που πέρασε και να ξεκίνησε δειλά δειλά τις κοσμικές της εμφανίσεις.

Στην ίδια εκδήλωση βρέθηκαν και πολλοί φίλοι και συνεργάτες του Γιώργου Παπαδόπουλου. Ανάμεσά τους ήταν οι: Μελίνα Ασλανίδου, Ευριδίκη, Κώστας Μαρτάκης και άλλοι.

Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Βρεττού, Μελίνα Ασλανίδου, Μαρί Κωνσταντάτου

Γιώργος Παπαδόπουλος

Μελίνα Ασλανίδου

Κώστας Μαρτάκης

Ευριδίκη

Βασιλική Νταντά

Έλενα Βρεττού

READ more