Μαρί Κωνσταντάτου: Βόλτα για αγορές στα βόρεια προάστια με casual chic look! Φωτογραφίες

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει γυρίσει η Μαρί Κωνσταντάτου, καθώς τους τελευταίους μήνες είναι full in love με τον γοητευτικό επιχειρηματία Γιάννη Κεντ. Όσοι τους γνωρίζουν, μιλούν για έναν έρωτα παράφορο, που έχει αλλάξει την καθημερινότητά τους.

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και απολαμβάνει ανενόχλητο την συμβίωση στην ερωτική του φωλιά, που βρίσκεται στα νότια προάστια. Η Μαρί Κωνσταντάτου έχει μετακομίσει στο σπίτι του Γιάννη Κεντ και, όπως φαίνεται, η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

«Είμαστε μαζί, είμαστε καλά», είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες η Μαρί Κωνσταντάτου σε τηλεοπτική συνέντευξή της, επισημαίνοντας: «Δεν μιλάω μεν για την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν έχω κρύψει ποτέ κάτι».

Πρόσφατα, ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρωινή βόλτα της στο Μαρούσι. Συγκεκριμένα, βρέθηκε σε εμπορικό κέντρο και απόλαυσε μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά, εντυπωσιάζοντας όσους την είδαν από κοντά με την καλλίγραμμη σιλουέτα που διαθέτει, αλλά και το casual chic look της.

Χαμογελαστή, χωρίς πολύ μακιγιάζ και με τα μαλλιά της χτενισμένα σε ανέμελες μπούκλες, απέδειξε ότι ο έρωτας της πάει πολύ.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More