Μαρί Σαντάλ: Απαντά πρώτη φορά για την εμπλοκή του ονόματος της και του Παύλου στο σκάνδαλο Επστάιν

Με κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει η Μαρί Σαντάλ κάθε εμπλοκή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της, Παύλου στην υπόθεση Επστάιν.

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι ο Epstein, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που συνδέουν τόσο εκείνη όσο και τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου με την υπόθεση τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Αξίζει να αναφέρουμε πως στη δημοσιότητα έχουν δοθεί ακόμη 300 σελίδες δικαστικών εγγράφων για την εν λόγω υπόθεση ,μετά τις 900 που δημοσιοποιήθηκαν πριν από 2 ημέρες και αποκάλυπταν μεταξύ άλλων ονομάτων αυτά του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον και του πρίγκιπα Άντριου

Ωστόσο, τα νέα έγγραφα δεν προσθέτουν αποκαλύψεις ή επιπλέον πληροφορίες σχετικά με την εμπορία έφηβων κοριτσιών και γυναικών από τον Έπσταϊν. Περιλαμβάνουν κάποια συζήτηση για τα ιατρικά αρχεία της κατηγόρου του Έπσταϊν, Βιρτζίνια Τζιούφρε, και ένα μέρος της κατάθεσης που παρέχεται από έναν ιατρό πάροχο.

Τα έγγραφα περιλαμβάνουν επίσης μια ανταλλαγή email μεταξύ της Τζιούφρε και της δημοσιογράφου, η οποία την βοηθούσε στην επιδίωξη μιας συμφωνίας βιβλίων. Στην ανταλλαγή του 2011, η δημοσιογράφος λέει στη Τζιούφρε ότι έχει δίκιο να ανησυχεί για το «ποια πλευρά» είχε το Vanity Fair σε μια ιστορία που αφορούσε τον Επαστάιν.

Η Τζιούφρε απαντά με έναν ισχυρισμό ότι ο Bill Clinton – ο οποίος κάποτε συνδέθηκε με τον Επαστάιν– εισέβαλε στο Vanity Fair και απείλησε το περιοδικό για την ιστορία.

Ο Έπσταϊν ομολόγησε την ενοχή του για προσέλκυση πορνείας από ανήλικο το 2009 και αυτοκτόνησε το 2019 ενώ περίμενε τη δίκη του για κατηγορίες για σεξουαλική εμπορία.

Η Μάξγουελ, κόρη του μεγιστάνα των εκδόσεων Ρόμπερτ Μάξγουελ, εκτίει σήμερα ποινή φυλάκισης 20 ετών για το ρόλο της ως στρατολόγος για τον Επστάιν.

Read More

And More