Μαρί Σαντάλ: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης – Η δημόσια έκκληση

Η μία μετά την άλλη οι βασιλικές και πριγκιπικές οικογένειες δημοσιεύουν τις ευχετήριες χριστουγεννιάτικες κάρτες τους. Το ίδιο έκανε και η Μαρί Σαντάλ με την οικογένειά της.

Η σύζυγος του Παύλου ανέβασε μια οικογενειακή φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει καθισμένη στο κέντρο αγκαλιάζοντας τον σύζυγό της, που έχει στη δική του αγκαλιά την κόρη τους, Ολυμπία. Φυσικά, από τη λήψη δεν λείπουν τα υπόλοιπα παιδιά, Κωνσταντίνος, Αχιλλέας, Οδυσσέας και Αριστείδης.

Όσο για την ευχή, αυτή αναφέρει (σε ελληνικά και αγγλικά): «Καλά Χριστούγεννα και ευτυχές το νέο έτος»

Το ζευγάρι κάνει όλο και πιο συχνές εμφανίσεις με πιο πρόσφατη την παρουσία του στην φαντασμαγορική χριστουγεννιάτικη εκδήλωση Christmas Spectacular στο Royal Albert Halll.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε και αρκετοί έμειναν στην εμφάνιση της Μαρί Σαντάλ η οποία επέλεξε αν φορέσει ένα σκούρο κόκκινο κοστούμι Gabriella Hearst. Το σακάκι κοστίζει 1.729 ευρώ και το παντελόνι 1.090 ευρώ. Το συνδύασε με μεταξωτή μπλούζα Saint Laurent αξίας 1.190 ευρώ.

Όμως αυτό που προκάλεσε τα βλέμματα ήταν η τσάντα Mini Kelly Pochette του οίκου Hermès. Το συλλεκτικό μοντέλο υπάρχει σε λίστα αναμονής. Η τιμή του κυμαίνεται από 24.000 έως 30,000 ευρώ περίπου.

Θύμα απάτης η Μαρί Σαντάλ

Την ίδια στιγμή η Μαρί Σαντάλ, όπως έκανε γνωστό από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης.
«Κάποιος παρίστανε ότι είμαι εγώ και ζητούσε χρήματα. Λυπάμαι αν έχετε απαντήσει. Δεν είμαι εγώ και ποτέ δεν θα ζητούσα λεφτά», έγραψε.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανέφερε πως κάποιος παρίστανε ότι είναι εκείνη και έστελνε μηνύματα στους χρήστες της εφαρμογής ζητώντας τους χρήματα. Μάλιστα, θέλοντας να προστατεύσει τους ακόλουθούς της δημοσίευσε το ψεύτικο προφίλ ζητώντας τους να γίνουν οι σχετικές αναφορές.

Read More

And More