Μαρί Σαντάλ: Η φωτογραφία που δημοσίευσε κάτω από την Αυγουστιάτικη πανσέληνο στις Σπέτσες

Στις Σπέτσες βρίσκονται για τις διακοπές τους ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, όπως πρόδωσε η φωτογραφία με τον γιο τους, Κωνσταντίνο – Αλέξιο με την γιαγιά του, Άννα Μαρία.

Κωνσταντίνος – Αλέξιος με την Άννα Μαρία

Η οικογένεια περνά χαλαρές στιγμές στο νησί, ενώ πέρασε την πρώτη νύχτα του Αυγούστου απολαμβάνοντας την μεγάλη πανσέληνο που κέντρισε σε όλους την προσοχή.

Η Μαρία Σαντάλ μοιράστηκε σχετικό στιγμιότυπο μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram, καθώς φωτογράφισε τον  γιο της να απολαμβάνει την πανσέληνο.

Ο Παύλος μαζί με τον αδελφό του Νικόλα πρόσφατα έδωσαν την πρώτη τους συνέντευξη στην ΕΡΤ μετά τον θάνατο του πατέρα τους, τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο Παύλος μάλιστα ξεκαθάρισε πώς συστήνεται στον κόσμο, καθώς αρνείται το επίθετο «Γλύξμπουργκ»,

«Είμαι ο Παύλος της Ελλάδος. Το επίθετό μου είναι «της Ελλάδος» με αυτό ήμασταν πάντα. Γιατί να αλλάξω το επίθετό μου; Όταν έγινε αυτός ο νόμος ήταν για να μας επιτεθούν. Τόσα χρόνια που ζήσαμε εκτός Ελλάδος, χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στο εδώ πολίτευμα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος αποφάσισε μια μέρα πως δεν μπορείς έχεις το μισό όνομά σου», είχε αναφέρει – Δες ΕΔΩ τη συνέντευξη

Read More

And More