Μαρία Αλιφέρη: Αγκαλιά με τον ανιψιό της Προμηθέα Αλειφερόπουλο στην πρεμιέρα του! [pics]

Τον ανιψιό της στη νέα του θεατρική παράσταση “Ο Φάρος” που έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνών στηρίζει η Μαρία Αλιφέρη και δεν κρύβει τη χαρά και τον ενθουσιασμό της,. Η αγαπημένη ηθοποιός συγκινείται σαν μάνα (ως παιδιά της βλέπει τα ανίψια, αλλά και τους μαθητές της) βλέποντας τον ανιψιό της στη σκηνή και του χαρίζει το πιο θερμό της χειροκρότημα.

Ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με την υποκριτική και δεν κρύβει πως υποσυνείδητα, ίσως και να “κόλλησε” το μικρόβιο για το σανίδι από την θεία του. Εκείνη, όταν τον είχε δει σε μια παράσταση της Σχολής Μωραΐτη, δεν μπόρεσε να παρακολουθήσει όλο το έργο, λόγω συγκίνησης και κάποια χρόνια μετά οι δυο τους κάνουν την πρώτη τους συνεργασία.

Εκείνος αναλαμβάνει ρόλο σκηνοθέτη στην παράσταση «Abnormal», όπου η Μαρία Αλιφέρη έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο και τον βοηθά αρκετά, μιας και εκείνος είναι πολύ νέος. Ο ρόλος του σκηνοθέτη για τον Προμηθέα άλλωστε, έρχεται μετά τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην ταινία «Το Γάλα». Ακολουθεί η συμμετοχή του Προμηθέα στην σειρά του Mega, “Μάλιστα σεφ” με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, όπου γίνεται και ιδιαίτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό. Και φέτος βάζει το μεγάλο του στοίχημα στο Κέντρο Αθηνών και την παράσταση “Ο Φάρος” πλάι στους: Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Αιμίλιο Χειλάκη, Νίκο Ψαρρά και Οδυσσέα Παπασπηλιώπουλο.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More