Μαρία Αλιφέρη: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη σκηνή στα 66 της χρόνια!

Πρεμιέρα είχε το βράδυ της Πέμπτης η παράσταση “Εξομολόγηση” με την Μαρία Αλιφέρη να πρωταγωνιστεί και να κλέβει τις εντυπώσεις στη σκηνή. Πρωταγωνιστεί επίσης ο Βύρωνας Κολάσης ενώ μαζί τους παίζουν η Εύα Γαλάνη, ο Γιώργος Τσακίρης και Ιφιγένεια Θεοχαρίδη.

Η Μαρία Αλιφέρη γεννήθηκε στις 8 Μαίου του 1950 στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης.Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Αλιφεροπούλου, είναι 66 ετών και παραμένει μια κούκλα. Εντυπωσιακή ήταν και στη σκηνή και μπορεί να ήταν ελαφρώς μακιγιαρισμένη, όμως γενικά κυκλοφορεί αμακιγιάριστη. Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Είμαι μονίμως χωρίς μακιγιάζ, και δεν το κάνω για να προστατέψω την επιδερμίδα μου, αλλά μετά από τόσα χρόνια που βαφόμουν για το θέατρο την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, έχω κουραστεί. Το λάθος που έκανα παλαιότερα ήταν να τονίζω πολύ έντονα τα μάτια μου, τα οποία, είχα παιδέψει πολύ».

Η «Εξομολόγηση» είναι το πρώτο μέρος της τριλογίας «Νυχτερινή Σονάτα» της Άννας Ματθαίου. Πρόκειται για ένα έργο εμπνευσμένο από τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου, γραμμένο με το προσωπικό ύφος της συγγραφέως Άννας Ματθαίου, όπου ο ποιητικός λόγος γίνεται, για χάρη της υποκριτικής τέχνης, θεατρικός λόγος.

Μετά ο τέλςο της παράστασης με τους: Τζένη Κολλάρου-Αλμπέρτο Εσκενάζυ-Ισίδωρο Σταμούλη

Read More

And More