Μαρία Αναστασοπούλου σε συνεργάτη της που αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ: «Μη το ανοίγεις τώρα»

Γνωστό έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό ότι η Μαρία Αναστασοπούλου πρόκειται με την ολοκλήρωση της φετινής τηλεοπτικής σεζόν για την εκπομπή «Σήμερα» πρόκειται να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή πρόκειται να ρίξει αυλαία αύριο και σήμερα, έγινε η πρώτη αναφορά στο τέλος της συνεργασίας της με τον σταθμό του Φαλήρου.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δέχθηκε το πρώτο πρόωρο αντίο από τον συνάδελφο της, Δημήτρη Τάκη ο οποίος και βρέθηκε στο πλατό της ενημερωτικής εκπομπής προκειμένου να σχολιάσει τις εξελίξεις της καθημερινότητας.

Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενος στην Μαρία Αναστασοπούλου, ο Δημήτρης Τάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «απλά επειδή είναι η προτελευταία εκπομπή, θέλω να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την παρουσία όλο αυτό το διάστημα και πέρσι και φέτος. Να σου ευχηθώ καλή επιτυχία και καλή δύναμη

«Μην το ανοίξεις τώρα… Εγώ ευχαριστώ από καρδιάς, από καρδιάς. Θα είμαστε εδώ για να τα πούμε» τόνισε, με τη σειρά της, η Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα της πρωινής εκπομπής «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ.

Read More

And More