Μαρία Ανδρούτσου: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον φωτογράφο αδελφό της!

Μπορεί η Μαρία και η Θωμαΐς Ανδρούτσου να είναι οι διάσημες της οικογένειας μέσα από τους τηλεοπτικούς και θεατρικούς τους ρόλος, τώρα όμως ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε καλά και τον αδελφό τους. Ο λόγος για τον Γιώργο Ανδρούτσο, που είναι φωτογράφος στο επάγγελμα, ζει μόνιμα στη Ρόδο και βρέθηκε στην πρωτεύουσα για ένα συνέδριο φωτογραφίας γάμου, όπου βραβεύονται φωτογράφοι από όλο τον κόσμο. Και φυσικά βρήκε λίγο χρόνο για ένα χαλαρό ποτό με την αδελφή του στο Ψυχικό.

Η αλήθεια είναι, πως γνωρίζουμε λίγα πράγματα για την προσωπική ζωή της Μαρίας Ανδρούτσου, και μπορεί η συγγένειά της με την Θωμαΐς να είναι γνωστή, ωστόσο, δεν ξέραμ ότι είχαν και αδελφό. Με τον οποίο είναι και πολύ δεμένες…. Μπορεί ο Γιώργος, μάλιστα, να είναι στην Ρόδο, αλλά η επικοινωνία με τις αδελφές του είναι πολύ συχνή.

Εξάλλου η Μαρία και η Θωμαΐς ήταν και κουμπάρες στο γάμο του. Οι δυο γνωστές ηθοποιοί είχαν βρεθεί το 2014 στη Ρόδο και πάντρεψαν τον αδελφό τους με την την εκλεκτή της καρδιάς του, Κατερίνα Ηλιάδη.

Αυτήν τη φορά, όμως, ο φωτογραφικός φακός συνάντησε την Μαρία σε μια από τις σπάνιες εξόδους με τον αδελφό της στο Tier, όπου απόλαυσαν το ποτό τους και βρήκαν χρόνο για να πουν από κοντά τα νέα τους.

Read More

And More