Μαρία Απατζίδη: Ποια είναι η βουλευτής που εμφανίστηκε στο… στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη

Viral έγινε… το στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη, την ώρα που η βουλευτής Μαρία Απατζίδη μιλούσε σε ζωντανή σύνδεση στην Βουλή των Ελλήνων.

Πιο συγκεκριμένα, το αστείο περιστατικό συνέβη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης. Η Μαρία Απατζίδη ως ειδική αγορήτρια του ΜέΡΑ25 εξέθετε μέσω τηλεσύνδεσης τις απόψεις της επί του νομοσχεδίου. Από πίσω της, ο Κλέων Γρηγοριάδης, νομίζοντας ότι ήταν εκτός κάδρου, άρχισε να βγάζει το πουκάμισό του. (Δες εδώ το βίντεο που έγινε viral)

Ποια είναι όμως η Μαρία Απατζίδη που άθελά της μας έδειξε το… στριπτίζ του Κλέωνα Γρηγοριάδη;

 

Η Μαρία Απατζίδη γεννήθηκε το 1990 στην πρώην Σοβιετική Ένωση και έχει Ποντιακή καταγωγή. Σε ηλικία τριών ετών ήρθε με την οικογένειά της στην Ελλάδα και μεγάλωσε στις Αχαρνές Αττικής. Ως έφηβη ασχολήθηκε με τη ρυθμική Γυμναστική. Η Μαρία Απατζίδη έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ από τα 18 της χρόνια εργάστηκε σε διάφορες εταιρείες στον ιδιωτικό τομέα.

Η πολιτική της συνείδηση άρχισε να διαμορφώνεται από μικρή ηλικία λόγω της ευαισθητοποίησής της για τις μειονότητες, τους πρόσφυγες και τον κοινωνικό ρατσισμό. Η ενηλικίωσή της συνέπεσε με το ξέσπασμα της κρίσης, γεγονός που την έστρεψε σε μια μεγαλύτερη θέληση για κοινωνική δράση. 

Στα 29 της χρόνια εκλέχτηκε βουλευτής Α΄ Ανατολικής Αττικής με το ΜέΡΑ25 στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου του 2019, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα από τα νεότερα μέλη της Βουλής.

Ο στόχος της μέσω της ενασχόλησής της με την πολιτική είναι η ευημερία αλλά και η εξυγίανση που δυσχεραίνουν τις υπάρχουσες συνθήκες και την διαβίωση των πολιτών αλλά και την επιβίωση του όλου ελληνικού λαού.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More