Μαρία Διακοπαναγιώτου: “Όταν έκανα παρέα με άντρες με έλεγαν εξώλης και λεσβία όταν έκανα παρέα με γυναίκες”

Στον καναπέ του Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Διακοπαναγιώτου η οποία μίλησε για το bullying και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί κατά καιρούς αλλά και για το πως όλα αυτά διαμόρφωσαν την προσωπικότητά της και την έκαναν πιο δυναμική.

“Έχω μεγαλώσει σε χωριό. Δε μπορούσα να τους βρω πουθενά. Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης και προώλης, όταν έκανα παρέα με γυναίκες ήμουν λεσβία. Όταν ντυνόμουν έτσι δε τους άρεσα. Όταν μου λέγανε πως να ντυθώ και το έκανα, πάλι δε τους άρεσα οπότε δε μπορούσα να τους βρω πουθενά. Βρήκα την ελευθερία μου όταν τους έγραψα όλους και όταν άρχισαν να διεκδικώ αυτό που πραγματικά εγώ ήθελα και με έκανε να αισθάνομαι δυνατή” ανέφερε.

Λίγο μετά η Μαρία Διακοπαναγιώτου ανέφερε πως η κριτική που της ασκούσαν ίσως είναι και ο λόγος που έχει κρύψει ένα κομμάτι της θηλυκότητάς της.

“Καλώς ή κακώς εγώ με τα αγόρια τα πάω καλύτερα. Γελάμε… Οπότε όταν έχω ένα τέτοιο χιούμορ, μου λέγανε “μα είναι δυνατόν, γίνε λίγο πιο γυναίκα πως θα σε πλησιάσει άντρας;” μη σου πω ότι από το πολύ bullying που έχω φάει έχω κρύψει τη θηλυκή μου πλευρά”.

Read More

And More