Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Απαντά για τη διαμάχη και τα εξώδικα με την Μάρθα Κουτουμάνου! Βίντεο

Τις τελευταίες μέρες η κόντρα μεταξύ της Μαρίας Ελένη Λυκουρέζου και της Μάρθας Κουτουμάνου αποτελεί θέμα συζητήσεων τόσο στην τηλεόραση και στον τύπο. Περίπου δύο χρόνια έχουν περάσει από θάνατο της αξέχαστης Ζωής Λάσκαρη και ο πόλεμος μεταξύ των μελών της οικογένειάς δεν άργησε να ξεσπάσει. Μετά την δημόσια τοποθέτηση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, το μεσημέρι της Τετάρτης, στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου “Μαζί σου”, η Μαρία Ελένη μίλησε “Στην Φωλιά των ΚουΚου” και την Δήμητρα Καλφούντζου για όλα αυτά που ακούγονται το τελευταίο διάστημα.

“Είναι λίγο νωρίς να μιλήσω, προτιμώ να πάθουν τρικλοποδιά άλλοι άνθρωποι αυτή τη στιγμή. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολύ άσχημες, τα ψέμματα είναι πάρα πολλά, υπάρχουν και αποδείξεις ότι είναι ψέμματα. Καλώς ή κακώς, η οικογένειά μου αυτή τη στιγμή, επειδή είμαστε δημόσια πρόσωπα το παραμικρό που συμβαίνει το μαθαίνει όλη η χώρα και το μαθαίνει λάθος γιατί ακούει λάθος ανθρώπους να βγαίνουν να μιλάνε.

Εγώ δεν αρνούμαι τα εξώδικα και τα ασφαλιστικά μέτρα που έχω κάνει, αλλά ο λόγος που έχουν γίνει όλα αυτά και γιατί ξεκίνησαν όλα αυτά θα τα πω την κατάλληλη στιγμή. Αυτή τη στιγμή δεν θα κάνω δικαστήριο τώρα εδώ για να κιτρινίσω ή να πω για κάθε πράγμα που με κατηγορεί η αδερφή μου και όσοι βγαίνουν στην τηλεόραση. Τα πράγματα είναι πάρα πολύ απλά, δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε γιατί τα πράγματα είναι χωρισμένα μισά μισά. Από εκεί και πέρα, τα υπόλοιπα θα φανούν σε λίγο καιρό.

Επαναλαμβάνω κάτι που έχω ξαναπεί, δεν φτύνω εκεί που με στηρίζουν. Δεν κιτρινίζω, δεν βρίζω εκεί που με έχουν στηρίξει. Όταν φεύγει κάποιος άνθρωπος από μία οικογένεια, αλλάζουν οι ισορροπίες, πόσο μάλλον όταν φεύγει μία μάνα, διαλύονται τα πάντα. Εμένα μου αρέσει όταν διαλύονται τα πάντα γιατί τα ξαναφτιάχνει ο καθένας μόνος του από την αρχή. Δεν μπορείς πια να είσαι σε μια ηλικία και να στηρίζεσαι στα φτερά της μάνας σου ή να στηρίζεσαι στις πατερίτσες κάποιου άλλου που σου προσφέρει οικονομική βοήθεια. Πρέπει μόνος σου να αναλάβεις τη ζωή σου, χωρίς να κατηγορείς ένα παρελθόν το οποίο σου πρόσφερε τα πάντα».

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=Ly-peSQXG50

Η σχέση της Μάρθας Κουτουμάνου και της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου περνάει κρίση!

Read More

And More