Μαρία Ελένη Λυκουρέζου για Γιώργο Λιάγκα: «Ας μη μιλήσω για αυτόν» – Το βίντεο στο Tik Tok

Η Αίθρα Λυκουρέζου, (όπως άλλαξε πρόσφατα το όνομά της, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου) ανέβασε βίντεο στο Tik Tok μέσα από το οποίο στηρίζει την Πάολα μετά τις αντιδράσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς η τραγουδίστρια για τις εμφανίσεις της κόρης της στα νυχτερινά κέντρα.

«Αν είχε τέτοιους δημοσιογράφους τότε που πήγαινα εγώ στη μαμά και στον μπαμπά μου θα έλεγαν παραπάνω μάλλον. Δεν είδαν εμένα πόσο συχνά ήμουν στους γονείς μου. Στη δουλειά της μαμάς της ήταν», ανέφερε η Πάολα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο κανάλι Omega της Κύπρου, ενώ ενδιάμεσα προβλήθηκαν παλαιότερες δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα ο οποίος σχολίαζε τις εμφανίσεις της κόρης της.

Η Αίθρα Λυκουρέζου μέσα από το βίντεο της στο Tik Tok εκφράζει τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο και τη καριέρα της Πάολας, ενώ αναφέρεται σε όσους σχολίασαν επικριτικά την μικρή Παολίνα.

«Εσείς που τα λέτε αυτά, έχετε αισθητική για να το λέτε αυτό το πράγμα; Το ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι σε μία τηλεόραση και πληρώνονται για να κρίνουν και να κατακρίνουν και να παρουσιάζουν και να βγάζουν προς τα έξω τα δικά τους κόμπλεξ και τη δικιά τους αισθητική, που δεν είναι αρεστή ας πούμε, και να περνάνε τη δική τους αισθητική ως το σωστό, αυτό πραγματικά μπορεί να με τρελάνει τελείως», ανέφερε η Αίθρα Λυκουρέζου.

 

@aithralykourezou

«ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅Ποιός είσαι εσύ ή ποιά είσαι εσύ που θα κρίνεις τις ζωές μας γενικότερα? Ένας υπάλληλος κάποιας εταιρίας? Κοίτα άνθρωπε να αποκτήσεις ενσυναίσθηση, απλότητα, κατανόηση πρώτα….., «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»🔅

♬ πρωτότυπος ήχος – Aprosmeno Music

Σε σχόλια που ακολούθησαν κάτω από την ανάρτηση, υπήρξε έντονη αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα για τον οποία η Αίθρα Λυκουρέζου αρνήθηκε να σχολιάσει..

«Ας μη μιλήσω για αυτόν» απάντησε σε έναν από τους followers της στο Tik Tok. 

Δες παρακάτω τα σχόλια και την αντίδρασή της στην αναφορά του Γιώργου Λιάγκα:

Read More

And More