Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τη σύλληψη του πατέρα της, Αλέξανδρου Λυκουρέζου [pics]

Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη, καθώς κατηγορείται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και απόπειρα εκβιασμού, σε σχέση με την υπόθεση της μαφίας των φυλακών. Στο πλευρό του πατέρα της βρέθηκε από την πρώτη στιγμή που μαθεύτηκε η είδηση της σύλληψης, η κόρη του Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, ενώ ο ίδιος ο καταξιωμένος ποινικολόγος φέρεται να είναι ράκος ψυχολογικά.

Το πρωί της Παρασκευής, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη έδωσε τη δική της απάντηση όλο νόημα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία-Ελένη ανέβασε στην αρχή μια κινέζικη παροιμία, στην οποία έγραφε: “Μην κάνεις όλα όσα μπορείς, μην ξοδεύεις όλα όσα έχεις, μη πιστεύεις όλα όσα ακούς και μη λες όλα όσα ξέρεις”.

Στη συνέχεια, η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δημοσίευσε το μήνυμα: “O αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω”. Ο ΔΣΑ, μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για τις καταιγιστικές εξελίξεις που έχουν στο επίκεντρο τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Μεταξύ άλλων, ο σύλλογος ξεκαθαρίζει ότι «δεν επιζητεί καμία ευμενή μεταχείριση των δικηγόρων κατά την εφαρμογή του νομικού πλαισίου του εντάλματος σύλληψης, όπως αυτό εφαρμόζεται για κάθε Έλληνα πολίτη».

Read More

And More