Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου : «Ήμασταν τρεις, μείναμε δύο… Είμαστε τόσο περαστικοί!»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου : «Ήμασταν τρεις, μείναμε δύο… Είμαστε τόσο περαστικοί!» | tlife.gr

Δέκα μήνες πέρασαν από την ημέρα που όλη η Ελλάδα «πάγωσε» στην είδηση ότι η αγαπημένη ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη πέθανε ξαφνικά στο σπίτι της στο Πόρτο Ράφτη. Και μπορεί όλη η Ελλάδα να δάκρυσε αλλά αυτοί που νιώθουν περισσότερο την απουσία της είναι οι δικοί της άνθρωποι, ο σύντροφός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος και φυσικά οι δυο κόρες της! Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, μάλιστα, η οποία διαχειρίζεται τον λογαριασμό στο Instagram της μεγάλης ηθοποιού, ανεβάζει αρκετά συχνά όμορφα στιγμιότυπα με την μητέρα της αλλά και από το θέατρο που φέρει το όνομά της.

Σήμερα η Μαρία Ελένη , ανέβασε μια φωτογραφία που είναι με την μητέρα και τον πατέρα της και γράφει στη λεζάντα της: «Ήμασταν 3… γίναμε 2… οικογένεια τι σπουδαίο πράγμα… είμαστε τοσο περαστικοί… τόσο ανούσια όλα… εκτός από την αγάπη και την πίστη και το νοιάξιμο… όλα αλλάζουν είναι αναγκαίο κάθε αλλαγη και πόνος, αλλά μέσα από τον πόνο μαθαίνεις προχωράς… ποτέ δεν είμαστε μόνοι όταν έχουμε πίστη και αγάπη μέσα μας. Η Παναγιά μαζί μας πάντα. Μην κρίνεις ποτέ… μην κατηγορείς ποτέ… ποτέ δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή»

Είμασταν 3…γίναμε 2…..οικογένεια τι σπουδαίο πράγμα..είμαστε τοσο περαστικοί..τόσο ανούσια ολα..εκτος απο την αγάπη κ την πίστη💎κ το νοιάξιμο..ολα αλλάζουν 💎είναι αναγκαίο💎κάθε αλλαγη κ πόνος💎αλλα μέσα απο τον πόνο μαθαίνεις προχωράς..ποτέ δεν είμαστε μόνοι💎οταν εχουμε πίστη κ αγάπη μεσα μας❤️Η Παναγιά μαζι μας πάντα💎Μην κρίνεις ποτε…μην κατηγορείς ποτε…ποτε δεν ξέρεις πως θα στα φέρει η ζωή💎

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή (@mariaelenizoi) στις

READ more