Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Μιλά για την “καθαρή ζωή” μετά την εξομολόγηση για τον εθισμό στην κοκαΐνη

Με νέο βίντεο στο Tik Tok η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στέλνει το δικό της μήνυμα για την “καθαρή ζωή”, μακριά από αλκοόλ και ουσίες, λίγες μέρες μετά την εξομολόγηση για την περίοδο που ήταν εθισμένη στην κοκαΐνη.

Στη νέα της ανάρτηση η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αναφέρει πως δεν μπορεί να συναναστρέφεται πλέον με άτομα τα οποία πίνουν ή και κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

«Με απωθεί πάρα πολύ να συναναστρέφομαι με ανθρώπους που την πίνουνε τα τελευταία χρόνια. Γι’αυτό και έχω περιορίσει πάρα πολύ τον κύκλο μου. Οι άνθρωποι που πίνουν πάρα πολύ αλκοόλ και είναι τα τσιγάρα στη ζωή τους.  Δεν μιλάω για κόκες, με αυτούς δεν μπορώ να συναναστραφώ καθόλου πλέον. Νιώθω όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουν και τη μαυρίλα και δεν τη θέλω δίπλα μου.

Δεν θέλω πλάι μου την τοξικότητά πια με τίποτα. Όσοι όμως πίνουν αλκοόλ και πίνουνε τσιγάρα, που είναι αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, έχει τέτοια διαφορά ο χαρακτήρας τους που δεν το καταλαβαίνουν οι ίδιοι δυστυχώς», αναφέρει στο βίντεο της.

 

@mariaelenilykourezou

«ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ» Μην σπαταλιέσαι…Γέμιζε με ουσιαστικές εμπειρίες τον ελεύθερό σου χρόνο! Όλη μου η Ζωή…έξω…στην φύση νιώθω οικεία! Θαλπωρή. Αγαλίαση. «ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ»

♬ original sound – mariaelenilykourezou

«ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ – Μην σπαταλιέσαι…Γέμιζε με ουσιαστικές εμπειρίες τον ελεύθερο χρόνο σου! Όλη μου η Ζωή…έξω…στην φύση νιώθω οικεία! Θαλπωρή. Αγαλίαση. ΚΑΘΑΡΗ ΖΩΗ», γράφει στην ανάρτησή της η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Read More

And More