Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Στο πλευρό του συντρόφου της! Όσα έγιναν στην παρουσίαση του νέου του album

Σύσσωμη η οικογένεια της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην παρουσίαση του νέου CD του Μάκη Σούλη. Ο σύντροφος της Μαρία Ελένης Λυκουρέζου είχε ετοιμάσει μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις! To TLIFE φυσικά ήταν Θεατρική Σκηνή «Ζωή Λάσκαρη» για να σου μεταφέρει όλο το κλίμα αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Η σκηνοθεσία και η διεύθυνση παραγωγής της βραδιάς ήταν της Μαρίας Ελένης


Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Ζωή Λάσκαρη


Η αγαπημένη ηθοποιός είναι δεμένη με τις κόρες της. Στην παρουσίαση ήταν και η Μάρθα Κουτρουμάνου με την κόρη της, Ζένια (δες εδώ φωτογραφίες)


Η Ζωή Λάσκαρη αγαπάει πολύ τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της κόρης της


Στο πλευρό της Μαρία Ελένης και ο μπαμπάς της


Από τη βραδιά δεν θα μπορούσε να λείπει και η κόρη του Αριάδνη

Το Sensual Journey, όπως ονομάζεται το νέο του album του Μάκη, κυκλοφορεί από τη VOCA RECORDS με διανομή MINOS EMI. H Deep Soulful συναντά την Ethnic, ήχοι και ρυθμοί Lounge, Chill, Ambient και House μπερδεύονται γλυκά, ανακατεύονται με την Rock και προσφέρουν αυτό που υπόσχεται ο τίτλος του. Ένα ταξίδι στις αισθήσεις!


Εκτός από τα κομμάτια του νέου του CD παρουσίασε και χαρακτηριστικά δείγματα από προηγούμενες δουλειές του

Μουσικές που τυλίγουν το σώμα σαν μεταξωτό ύφασμα, που ξυπνούν μνήμες αρωμάτων, ήχοι που νομίζεις πως τρέχουν επάνω σου σαν σταγόνες βροχής, που σε πλημμυρίζουν … Ρυθμοί που σε ταξιδεύουν σε χώρες δικές σου, αφού μόνο στη φαντασία σου υπάρχουν, που τους ακούς αλλά και τους «βλέπεις» με τα μάτια της ψυχής.

Τα μουσικά κομμάτια οπτικοποιήθηκαν επί σκηνής με χορευτικά δρώμενα και χορογραφίες από επαγγελματίες χορευτές ενώ τα εντυπωσιακά φωτιστικά εφέ δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ονειρική.

Κλαρίνο έπαιξε ο Μάκης Μπέκος, κρουστά ο Αρσένης Νάσης, Drums ο Δημήτρης Καλάκος, ηλεκτρική κιθάρα οι Chris Aivdel και Νίκος Φουρνογεράκης.


Τα κουστούμια της παράστασης ήταν της Lov!nK


Έκπληξη ήταν συμμετοχή της Στέλλας Κονιτοπούλου σε μία ιδιαίτερη διασκευή του συνθέτη


Τον ρόλο της παρουσιάστριας ανέλαβε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου


Ανάμεσα στους θεατές ήταν και ο Βασίλειος Κωστέτσος


Η Ιωάννα Σουλιώτη


Η συγγραφέας Χρυσηίδα Δημουλίδου

Read More

And More