Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκινεί το νέο μήνυμα για τη μητέρα της- “Είμαι ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος…”

Η ξαφνική απώλεια της μεγάλης πρωταγωνίστριας του ελληνικού κινηματογράφου βύθισε σε θλίψη την ελληνική κοινωνία και τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Ζωή Λάσκαρη πέθανε ήρεμη στον ύπνο της, την Παρασκευή 18 Αυγούστου, προκαλώντας πένθος στην οικογένειά της, τους φίλους της και τους αμέτρητους θαυμαστές της. Φυσικά, εκείνοι που βιώνουν τον αβάστακτο πόνο της απώλειάς της είναι ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος και οι δυο κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η Μαρία Ελένη ανήρτησε στα social media ένα νέο άκρως συγκινητικό μήνυμα για την πολυαγαπημένη της μητέρα, το οποίο ραγίζει καρδιές για ακόμη μια φορά.
“Θα είσαι πάντα το κοριτσάκι μου… η μυρωδιά μου…η καλύτερη μου φίλη. Η μαμάκα μου. Μου δίνεις τέτοια δύναμη που ο πόνος όλος θα γίνει δημιουργία… και θα γελάω μαμά μου θα γελάω γιατί θέλω η ψυχή σου να είναι ανάλαφρη να μην σε βαραίνω…όπως γελάγαμε μαζί!! Και είμαι τόσο ευτυχισμένη που έφυγες σαν άγγελος…χωρίς ΓΙΑΤΙ… έτσι γούσταρες απλά! Ήταν η δικιά σου ΖΩΗ..”

Δες την φωτογραφία:

θα εισαι πάντα το κοριτσάκι μου..η μυρωδιά μου…η καλύτερη μου φιλη. η μαμακα μου. μου δίνεις τετοια δύναμη που ο πονος ολος θα γινει δημιουργία…κ θα γελάω μαμα μου θα γελάω γιατι θελω η ψυχη σου να ειναι ανάλαφρη να μην σε βαραίνω…οπως γελαγαμε μαζι!! κ ειμαι τοσο ευτυχισμένη που εφυγες σαν άγγελος…χωρις ΓΙΑΤΙ… ετσι γούσταρες απλά!ηταν η δικιά σου ΖΩΗ…????❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariaelenizoi Lykourezou (@mariaeleni_lykourezou) στις

Read More

And More