Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Συγκλονίζει με την εξομολόγησή της για τα ναρκωτικά!”Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή”

Ένα σπουδαίο μήνυμα δίνει σήμερα η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου μέσα από μια εξομολόγηση καρδιάς στη Στέφη Βασιλοπούλου. Δίνει ένα μήνυμα ηχηρό πως η χρήση ουσιών είναι αδιέξοδος… Η Μαρία Ελένη αναφέρεται στη νεαρή ηλικία της όταν μέχρι τα 25 της χρόνια έκανε χρήση ναρκωτικών ουσιών όπως το χασίσι η κοκαϊνη και διάφορες άλλες. Η Μαρία Ελένη εξομολογήθηκε ότι ξεκίνησε από περιέργεια αλλά και επειδή τότε οι παρέες της έκαναν χρήση ουσιών. Το συγκλονιστικό είναι ότι κατάλαβε μόνη της ότι όλο αυτό οδηγεί σε ένα αδιέξοδο και το 2003 πήρε μόνη της την απόφαση να σταματήσει. Εξαφανίστηκε λοιπόν, απ΄όλους και απ΄όλα. Έφυγε από το κέντρο και άρχισε να κολυμπάει να περπατάει να τρώει υγιεινά να κοιμάται  και να διαβάζει πολύ. Έτσι ξέφυγε για πάντα από το κόσμο των ουσιών και πλέον εδώ και 17 χρόνια είναι καθαρή!

“Εγώ το ξεκίνησα γιατί ήμουν πολύ περίεργη. Ξεκίνησα με το τσιγάρο… πέρναγα πάρα πολύ καλά. Από τα 14 μέχρι τα 25 κάπνιζα τσιγάρα. Μετά έκανα κοκαΐνη. Δεν μπορούσα να βγω έξω αν δεν έκανα κοκαΐνη. Ένιωθα ότι έκανα κάτι αλλά τελικά δεν έκανα τίποτα. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να σταματήσεις τις παρέες αυτές να εξαφανιστείς για να σωθείς”!

Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι δεν πάει καλά… Χτύπησε μέσα μου το καμπανάκι… Συνειδητοποίησα ότι έφευγα από την παρέα και πήγαινα μόνη μου σπίτι μου να κάνω κοκαΐνη… εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι φυσιολογικό”…

“Το 2003 που πήγα στον Πόρο αποφάσισα ότι τελειώνει για μένα αυτή η ιστορία, τελειώνε με αυτή τη μαυρίλα”…  Φέτος κλείνω 17 χρόνια καθαρή”! Ένιωσα πολλές φορές χάλια αλλά δεν πήγα ποτέ στην εύκολη λύση. Ακόμα και άρρωστη να είμαι δεν παίρων φάρμακα. Θα το αντιμετωπίσω με φυτικά.

 

Read More

And More