Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της! [pics]

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κάνει σπάνια δημόσιες εξόδους και όταν επιλέγει να βγει θα προτιμήσει κάποια θεατρική παράσταση. Η ηθοποιός τρέφει τεράστια αγάπη στο θέατρο και, μάλιστα, την φετινή σεζόν έχει αναλάβει την παραγωγή αλλά και έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, στο θεατρικό έργο “Δουλειές με φούντες”, το οποίο είναι αφιερωμένο στην μητέρα της και σπουδαία ηθοποιό, Ζωή Λάσκαρη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Μαρία Ελένη μαζί με τον σύντροφό της, Μάκη Σούλη στην επίσημη πρεμιέρα της μουσικής, θεατρικής παράστασης “Όνειρα Γλυκά” στο Σύγχρονο Θέατρο. Το ζευγάρι, αν και προσπαθεί να κρατά τη σχέση του σε χαμηλούς τόνους, το τελευταίο διάστημα έχει αυξήσει τις κοινές εμφανίσεις του. Άλλωστε, η πόλη της Αθήνας σφύζει από εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις και το ζευγάρι δεν χάνει καμία!

Η κόρη της μεγάλης πρωταγωνίστριας και επίσης ηθοποιός φαινόταν χαρούμενη και ευδιάθετη, καθώς έμπαινε στο θέατρο, μαζί με τον σύντροφό της.

Ο Μάκης Σούλης βρίσκεται πάντα διακριτικά στο πλευρό της Μαρίας Ελένης και ειδικά το τελευταίο διάστημα με την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας, δεν έφυγε στιγμή από το πλάι της και ήταν εκεί για να της συμπαρασταθεί.

Με τον Αντώνη Λουδάρο, ο οποίος σκηνοθετεί την μουσική, θεατρική παράσταση “Όνειρα Γλυκά” αλλά και την παράσταση “Δουλειές με Φούντες”, στην οποία συμμετέχει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μια μετακόμιση γίνεται αφορμή για μια αναδρομή στα παιδικά χρόνια, τις εφηβικές στιγμές, τα όνειρα και τα λάθη μιας γυναίκας, η οποία συνομιλώντας με τον φανταστικό μελλοντικό της εαυτό, συμφιλιώνεται με τους φόβους και το χρόνο και ξαναβρίσκει τον ονειροπόλο εαυτό της.

Μια παράσταση για τα όνειρα που κάποιες φορές μας πικραίνουν, για τους έρωτες που χάνονται, για τον εαυτό μας που πρέπει να ξαναβρούμε.

Μια μουσική παράσταση για δύο γυναίκες όπου τα κείμενα και τα τραγούδια γίνονται ένα.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More