Μαρία Φιλίππου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο και τη σχέση με τους γιους της

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Δημήτρη Σιδηρόπουλο παραχώρησε η Μαρία Φιλίππου

Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, τους δύο γιους της, αλλά και για το διαζύγιο από τον σύζυγό της. 

«Τα παιδιά μου μπορεί να έχουν ενηλικιωθεί αλλά συνεχίζω να τους κάνω τις κλασσικές ερωτήσεις. Τι έφαγες, να πάρεις ζακέτα και όλα αυτά. Νομίζω ότι θα είμαι καλή πεθερά. Αν ένα κορίτσι αγαπήσει τον γιο μου, εγώ πρέπει να την αγαπώ δύο φορές», είπε αρχικά η Μαρία Φιλίππου. 

Και συνέχισε: «Ένα διαζύγιο είναι ένας θάνατος, δεν είναι εύκολο. Πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια του και να συνεχίσεις. Η μητρότητα πίστευα ότι θα είναι κάτι που θα με ολοκληρώσει και όντως έτσι έγινε». 

Για τη συνεργασία της με τον Θανάση Βέγγο η Μαρία Φιλίππου είπε: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας γλυκός άνθρωπος, απαιτητικός για τον εαυτό του. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που συνεργάστηκα μαζί του. Ήταν κοινωνικός αλλά δεν ήταν το κέντρο της παρέας».

Τέλος η Μαρία Φιλίππου ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός νέους συντρόφου, με την Μαρία Φιλίππου να απαντά: «Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Εγώ όμως, δεν θα κάνω εκπτώσεις για να έχω έναν σύντροφο. Αν είναι να έχω έναν σύντροφο που θα με καλύπτει σε δύο, τρία πράγματα θα είμαι μια χαρά. Αν δεν είναι έτσι, είμαι μια χαρά και μόνη μου, έχω τους φίλους μου». 

Read More

And More