Μαρία Φραγκάκη: Εμφανίστηκε με μπικίνι στην παραλία και αναστάτωσε με το καλλίγραμμο κορμί της! [pics]

Η Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου έχουν δημιουργήσει μία πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz. Οι δύο τους είναι χαμηλών τόνων και επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που οι κοινές τους δημόσιες εμφανίσεις είναι ελάχιστες, όπως και οι φορές που τους έχουμε δει μαζί με τον γιο τους, Νικόλα, τον οποίο προστατεύουν όσο μπορούν από την έκθεση στα media.

Πρόσφατα, η ξανθιά παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές και απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα. Μάλιστα, εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό και τις υψηλές θερμοκρασίες, δεν δίστασε να φορέσει το μαγιό της και να κάνει τις πρώτες εξορμήσεις της στη θάλασσα.

Ο φωτογραφικός φακός, λοιπόν, απαθανάτισε την Μαρία Φραγκάκη στην παραλία του Ορνού, όπου επέλεξε να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Φορώντας ένα εντυπωσιακό μαύρο μπικίνι, που αναδείκνυε άψογα το καλλίγραμμο κορμί της, έκανε τις πρώτες βουτιές της στη θάλασσα για την θερινή σεζόν και μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων.

Η παρουσιάστρια, αν και μαμά, διαθέτει ένα αξιοζήλευτο σώμα, που σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητο. Οι κοιλιακοί-φέτες που έχει “χτίσει” σε συνδυασμό με  τους σμιλευμένους γλουτούς της έκαναν τον ανδρικό πληθυσμό να παραμιλά, και όχι άδικα.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More