Μαρία Φραγκάκη: Ποζάρει με λευκό μπικίνι και… κόβει ανάσες με τους κοιλιακούς της! [pics]

Δύο εβδομάδες μετά τον γάμο της με τον Νίκο Μάρκογλου στην Πάρο, η Μαρία Φραγκάκη συνεχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές της στο όμορφη κυκλαδίτικο νησί. Η ξανθιά παρουσιάστρια απολαμβάνει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα και γεμίζει τις μπαταρίες της, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, ως λάτρης του Instagram, η όμορφη Μαρία δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ανέμελη καθημερινότητά της στην όμορφη Πάρο. Οι φωτογραφίες της συγκεντρώνουν εκατοντάδες likes και κολακευτικά σχόλια, ειδικά αυτές στις οποίες ποζάρει φορώντας μόνο το μαγιό της.

Η τελευταία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό άφησε άφωνους τους followers της και όχι άδικα, αφού πόζαρε στην παραλία, φορώντας ένα λευκό μπικίνι, με φόντο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Οι κοιλιακοί της… έκοψαν τις ανάσες όλων των αντρών και σε συνδυασμό με τα καλλίγραμμα πόδια της ανέβασε την θερμοκρασία στα ύψη.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η μόνη φωτογραφία της Μαρίας Φραγκάκη με μαγιό που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, η ίδια έχει δημοσιεύσει παρόμοιες φωτογραφίες στο Instagram, όπως αυτές που ακολουθούν…

Αυτό είναι αδιαμφισβήτητα “το κορμί” του φετινού καλοκαιριού!

Read More

And More