Μαρία Γεωργιάδου: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της, Αλκιβιάδη

Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε η Μαρία Γεωργιάδου. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» προχώρησε σε μια σπάνια εξομολόγηση για τον γιο της Αλκιβιάδη, τον οποίο έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Στράτο Τζώρτζογλου. 

«Συνηθίζεται ο αποχωρισμός με το παιδί, όταν σκέφτεσαι πάντα ότι είναι ευτυχισμένο, κάνοντας αυτό που θέλει. Η ευτυχία του παιδιού ή η απουσία του παιδιού. Η ευτυχία είναι πιο βαρύ πράγμα στη ζυγαριά. Δεν θες το παιδί δίπλα σου έτσι και έτσι, το θέλεις όπου θέλει εκείνο και ευτυχισμένο.

Τα πρώτα χρόνια δεν μπορούσα να πάω στην Αμερική, έκανα θέατρο. Πήγαινα λίγο και το καλοκαίρι ερχόταν ο Αλκιβιάδης. Έχω τη δυνατότητα να πάω και να μείνω λίγο παραπάνω, αλλά δεν θέλω να το παρακάνω γιατί ξέρω πόσο ωραία είναι η ελευθερία σε μια τέτοια ηλικία. Είναι μια αίσθηση ότι είμαι αυτοδύναμος και ακολουθώ τη ζωή που θέλω, δεν είμαι η μαμά μπάστακας. Πάντα μια μάνα ικανοποιείται να δίνει…» εξομολογήθηκε η Μαρία Γεωργιάδου.

Read More

And More