Μαρία Ηλιάκη: Αποκαλύπτει με ποιον τρόπο επανήλθε το σώμα της, μετά τη γέννα

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης της, η Μαρία Ηλιάκη έχει επιστρέψει δυναμικά στα social media και στην επαφή με τους followers της.

Η παρουσιάστρια, η οποία αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχασε 12 κιλά μετά τον τοκετό, σήμερα προχώρησε σε μια εξομολόγηση για το πώς επανήλθε το σώμα της σε καλή φυσική κατάσταση.

«Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα…

Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ» ανέφερε η Μαρία Ηλιάκη.

Δες το βίντεο:

Read More

And More