Μαρία Ηλιάκη: Αποκαλύπτει το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί [video]

Η Μαρία Ηλιάκη ανήκει στην κατηγορία των προσώπων της εγχώριας showbiz που έχουν δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα social media. Η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται καθημερινά με τους followers της διάφορες στιγμές της ζωής της είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές, καθώς πλέον το Instagram λειτουργεί και ως εργαλείο δουλειάς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, η Μαρία Ηλιάκη έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση, δημοσιοποιώντας το άγνωστο πρόβλημα υγείας που έχει και εξαιτίας του οποίου άλλαξε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά της. Η γνωστή παρουσιάστρια λοιπόν, εδώ και περίπου ένα χρόνο έχει σταματήσει να τρώει ζάχαρη, καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν ότι οργανισμός της δεν μπορεί να την διασπάσει. Αφορμή για να κάνει τις συγκεκριμένες εξετάσεις στάθηκαν οι έντονες υπνηλίες που είχε μετά από κάθε γεύμα.

Η προσωπική εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη έδωσε δύναμη σε πολλές γυναίκες που έχουν το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα και πρέπει να περιορίσουν την ζάχαρη από το ημερήσιο διατροφολόγιό τους και συνεπώς τα γλυκά.

Δες το βίντεο:

Η Μαρία Ηλιάκη σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση!

Read More

And More