Μαρία Ηλιάκη: Αυτά είναι τα μυστικά που την κρατάνε σε φόρμα!

Το 2020 βρήκε την Μαρία Ηλιάκη στην Ζυρίχη και στην αγκαλιά του συντρόφου της, Στέλιου Μανουσάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια πέρασε τις γιορτές μαζί με τον αγαπημένο της και μακριά από τους δικούς της ανθρώπους στην Ελλάδα, όμως και ο γοητευτικός γυναικολόγος αποτελεί πλέον μέρος της οικογένειας της. Οι δυο τους είναι μαζί ενάμισι χρόνο και δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Μαρία Ηλιάκη όταν δεν βρίσκεται στην Ελβετία, ασχολείται με τις υποχρεώσεις της στην Ελλάδα και με τα πράγματα που την κάνουν να νιώθει χαρούμενη. Η ίδια τα τελευταία χρόνια έχει μυηθεί στην υγιεινή ζωή ακολουθώντας μια ισορροπημένη διατροφή και κάνοντας γυμναστική. Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια έχει λατρέψει τις pilates και προσπαθεί κάποια πρωινά της εβδομάδας να τα αφιερώνει εκεί.

Δεν είναι λίγες οι φορές, μάλιστα, που η Μαρία Ηλιάκη μας δείχνει μέσα από το Instagram στιγμές από το καθημερινό πρόγραμμά της, δίνοντας, μάλιστα, tips και συμβουλές στους followers της. Το πρωί της Πέμπτης, η ίδια αφού έκανε pilates ετοίμασε ένα σούπερ δυναμωτικό σνακ.

Δες φωτογραφίες:

Η Μαρία Ηλιάκη μπήκε στο 2020 με τον πιο δυναμικό τρόπο!

Read More

And More