Μαρία Ηλιάκη: Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στην Ζυρίχη!

Η Μαρία Ηλιάκη βρίσκεται στα καλύτερα της! Η ξανθιά παρουσιάστρια τον τελευταίο ένα χρόνο βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Στέλιο Μανουσάκη με τον έρωτά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα ονειρεύτηκε με την παρουσιάστρια να ταξιδεύει όλο και πιο συχνά στην Ζυρίχη για να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της. Μπορεί να διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιούλη, όμως το ζευγάρι βρίσκεται στην Ελβετία, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του γυναικολόγου τον θέλουν εκεί.

Αναμφισβήτητα η σχέση τους είναι σοβαρή, αφού η Μαρία Ηλιάκη πρόσθεσε στις πληροφορίες του Instagram της και την χώρα, όπου μένει ο καλός της. Αυτές τις ημέρες, η παρουσιάστρια βρίσκεται στην Ζυρίχη και αντιμετωπίζει ένα σημαντικό πρόβλημα. Οι υψηλές θερμοκρασίας έχουν φτάσει και στην Ελβετία με αποτέλεσμα η ζέστη να είναι πολύ μεγάλη και πολλές φορές μάλιστα να μην αντέχεται. Η Μαρία Ηλιάκη βασανίζεται με τις υψηλές θερμοκρασίας της περιοχής, αφού τα περισσότερα σπίτια εκεί δεν διαθέτουν κλιματιστικά.

Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να κάνει την δικής της έρευνα αγοράς, προκειμένου να μπορέσει να αντιμετωπίσει την ζέστη.

Read More

And More