Μαρία Ηλιάκη: Δείχνει για πρώτη φορά τις δύσκολες στιγμές στο νοσοκομείο τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Μπορεί σήμερα η Μαρία Ηλιάκη να ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας έχοντας αποκτήσει μια υπέροχη κόρη με τον σύντροφό της Στέλιο Μανουσάκη, ωστόσο η ίδια έχει δηλώσει πως στις αρχές της εγκυμοσύνης της ήταν ιδιαίτερα δύσκολα.

Η παρουσιάστρια του Mega αποκάλυψε σήμερα μέσα από τα social media ότι πέρσι τέτοια εποχή νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας με Υπερέμεση της κύησης. Η Μαρία Ηλιάκη δημοσίευσε στιγμιότυπα από τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο, πριν ταξιδέψει για Ζυρίχη και γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

«Πέρυσι τέτοιες μέρες νοσηλευόμουν για 3η φορά με Υπερέμεση της κύησης…τραβούσα βιντεάκια για να περάσει η ώρα και γιατί όλοι μου έλεγαν πως του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα θυμάμαι τίποτα από όλα αυτά… και είχαν δίκιο… τα ξέχασα όλα… μου τα θύμισε απλά το κινητό» έγραψε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

 

Τι είναι η Υπερέμεση της κύησης:

Η υπερέμεση της κύησης είναι η σπάνια εκείνη κατάσταση (0,5-2% των κυήσεων), η οποία χαρακτηρίζεται από επίμονη και σοβαρή ναυτία και εμέτους κατά τη διάρκεια της κύησης που οδηγούν σε αφυδάτωση, ηλεκτρολυτικές διαταραχές, διατροφική ανεπάρκεια, απώλεια βάρους και κέτωση.

Πολλές θεωρίες έχουν προταθεί για την εξήγηση της υπερέμεσης. μία από αυτές προτείνει τη συσχέτισή της με τα υψηλά επίπεδα της χοριακής γοναδοτροφίνης και της οιστραδιόλης. Επίσης έχει ενοχοποιηθεί η ψυχολογική προδιάθεση.

Read More

And More