Μαρία Ηλιάκη: Δικαστική δικαίωση στην υπόθεση Καλλίτση – Χριστοπούλου: «Έχω αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα»

Με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, η Έλενα Χριστοπούλου αλλά και η Μαρία Ηλιάκη και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου απαλλάχθηκαν από τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ψευδορκία κατά συρροή και απόπειρα απάτης στο δικαστήριο.

Να θυμίσουμε πως ο Πάνος Καλλίτσης είχε κάνει μήνυση κατά της πρώην συζύγου του, της μητέρας της, αλλά και κατά τριών ακόμη φιλικών προσώπων της Έλενας Χριστοπούλου, τις οποίες κατηγορούσε τις πέντε γυναίκες για απόπειρα κακουργηματικής απάτης και ψευδείς ένορκες καταθέσεις.

Μετά την δικαστική νίκη της και αφού παρακολούθησε τις δηλώσεις του κομμωτή στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Μαρία Ηλιάκη έδωσε τη δική της απάντηση, με μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Ως ένας άνθρωπος που αγαπά και τιμά πολύ την αλήθεια έχω αισθανθεί πάρα πολύ άσχημα τα τελευταία 4 χρόνια να βλέπω το όνομά μου δίπλα σε ανακριβείς τίτλους και ρεπορτάζ που αφορούσαν στη μήνυση του κύριου Καλλίτση εις βάρος μου σχετικά με την υπόθεση της Έλενας Χριστοπούλου.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη μεγάλη μου ανακούφιση και ευγνωμοσύνη για την απόλυτη και αμετάκλητη δικαίωσή μου με την απαλλαγή μου από την κατηγορία της μήνυσης. Για όλα όσα πέρασα τα τελευταία χρόνια επιφυλάσσομαι για την άσκηση των νόμιμων δικαιωμάτων μου» αναφέρει η ανακοίνωση της Μαρίας Ηλιάκη.

Read More

And More